Учешће на Бизнис форуму 2016. на Копаонику

У организацији Савеза економиста Србије од 08. до 10. марта 2016. године организован је 23. Бизнис форум на Копаонику.

Ове године форум је окупио рекордни број учесника - преко осамсто представника Владе, домаћих и страних привредника, дипломата, економских аналитичара, експерата, ...

Главне теме овогодишњег Копаоник бизнис форума биле су реформа државе и реструктурирање јавног сектора. Током три дана одржано је двадесет панела, три пленарне сесије и пет специјалних презентација.

На Бизнис форуму учествовали су и представници ЈП "Србијашуме" на челу са др Предрагом Алексићем, вршиоцем дужности директора, који је 09. марта имао излагање на панелу "Реструктурирање државних предузећа – успешни примери и дилеме".

Поред в.д. директора др Предрага Алексића на панелу су говорили: Жељко Сертић, министар привреде, Даниел Берг, директор EBRD, Срђан Бошњаковић, заменик директора НИС Гаспром Нефт, Душан Бајатовић, генерални директор Србијагаса и Александар Сурла, финансијски директор Електропривреде Србије.

Специјалну презентацију ЈП "Србијашуме" на Копаоник бизнис форуму је такође одржао др Предраг Алексић.

Организована је подела садница и наградна игра. Добитник награде – седмодневног боравка на Копаонику је Нела Крстић, која је запослена у Енергопројекту Опреми у Београду.