ЈП "Србијашуме" обележило 25 година успешног пословања на сајму "Лорист"

У петак, 30. 9. 2016. године, у 12.00 часова, ЈП "Србијашуме" је на свом штанду на сајму "Лорист" обележило 25 година рада предузећа мултимедијалном презентацијом ловишта, заштићених и рибарских подручја, туристичких услуга, пројеката пошумљавања и осталих делатности предузећа.

Том приликом је ЈП "Србијашуме" представило и чланове српске репрезентације секача, који су донели две сребрне медаље са 32. Светског првенства секача моторном тестером у Пољској.

Присутнима су се обратили председник Надзорног одбора Милош Срећковић, покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство Вук Радојевић и в.д. директора ЈП "Србијашуме" др Предраг Алексић.

Ловишта којима управља ЈП "Србијашуме" представио је др Милутин Ђорђевић, извршни директор Сектора за ловство, рибарство и туризам, а заштићена природна подручја и пројекте пошумљавања Гордана Јанчић, извршни директор Сектора за шумарство и заштиту животне средине.

Догађају су присуствовали градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, представници Покрајинске владе, пријатељи предузећа, извршни директори сектора, директори делова предузећа, шефови шумских управа и бројни запослени.