Учешће ЈП "Србијашуме" на 54. Међународном сајму намештаја

Међународни сајам намештаја у Београду отворен је у уторак, 08. новембра и представља најзначајнију сајамску манифестацију у области намештаја, уређења ентеријера и пратеће индустрије репроматеријала и машина за индустрију намештаја у региону Југоисточне Европе. Сајам намештаја отворио је министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић. Он je подсетио да је ову манифестацију отворио и пре 33 године, али да је она данас неупоредиво већа и боља по свим критеријумима.

ЈП "Србијашуме" први пут учествује на Међународном Сајму намештаја. Презентовали смо делатност нашег предузећа која подразумева бригу о дрвету од семена до финалног производа. Све jе то у складу са сертификатом FSC-CO44167, којим доказујемо да су наши производи направљени од дрвета, чије је порекло из шума којим се одрживо газдује.

На штанду су били најзаступљенији производи ШГ "Ужице" – РЈ "Обрада дрвета", чија је примарна делатност производња борових облица и уградња дрвне галантерије (столова и клупа за баште и паркове, жардињера, настрешница, клацкалица, љуљашки, ограда, информативних табли и кућа од облица).

Након отварања Сајма, министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић је са директорком сајма Данком Селић и замеником градоначелника Андрејом Младеновић, посетио штанд ЈП "Србијашуме" и разговарао са представницима нашег предузећа.

Kао друштвено одговорна компанија подржали смо 54. Међународни сајам намештаја, опреме и унутрашње декорације, значајну манифестацију која окупља и промовише велики број произвођача из региона и Европе. Велико нам је задовољство и част што смо били у друштву најбољих излагача са најновијим производима и трендовима у дизајнирању намештаја, као неко ко представља сировинску базу у ланцу дрвне индустрије и произвођача намештаја и на тај начин дали свој допринос у свеопштем тренду привредног препорода и убрзаног напретка наше земље.