Трг бајки

Дочек Нове 2017. године у оквиру програма "Београдска зима" је манифестација под покровитељством Града Београда која ће трајати од 15.12.2016. до 15.1.2017. године, а обухвата Улицу отвореног срца, Трг бајки, клизалиште на Тргу Николе Пашића, Зимски фестивал, Савску променаду и многе друге.

"Трг бајки" је део новогодишњег програма, који подразумева целодневни програм за децу на платоу испред Установе културе "Вук Караџић" и Градске општине Звездара. ЈП "Србијашуме" ће у склопу овог догађаја скоро свакога дана од 13-14.00 часова организовати едукативне и креативне радионице прилагођене дечјем узрасту. Током радионица запослени ће кроз игру учити децу и младе о разлозима због којих је неопходно да чувају природу, о значају шума и улози дрвета, о узгоју дивљачи, рибарству и свему ономе чиме се ово јавно предузеће бави.

Сви учесници екорадионица ЈП "Србијашуме" учествују у наградној игри овог предузећа, а најсрећнији међу њима ће у јавном извлачењу освојити продужени викенд на Копаонику за целу породицу у апартманима ЈП "Србијашуме".